Київська область залишилася без світла: список адрес

На території Київської області 13 вересня масово відключили електроенергію через проведення ремонтних робіт на підстанціях, під відключення потрапили всі райони регіону. Про це повідомили на офіційному сайті компанії "ДТЕК Київські електромережі".

Відомо, що 13 вересня електропостачання буде припинено по ряду адрес, під відключення потраплю Баришівський, Вишгородський, Володарський, Білоцерківський, Богуславський, Броварський, Васильківський, Згуровський, Іванківський, Кагарлицький, Бориспільський, Бородянський, Обухівський, Переслав-Хмельницький, Ірпінський, Києво-Святошинський , Макарівський, Сквирський, Тетіївський, Миронівський, Рокитнянський, Фастівський, Ставищенський, Таращанський, Чорнобильський та Яготинський райони.

Список адрес:

Нагадаємо, що раніше до оммунальное підприємство "Київводоканал" повідомило про збільшення тарифу на поставку води та водовідведення для користувачів в столиці. Новий тариф буде складати 25,38 гривні, а зростання цін склало 3,6 гривні. Нові тарифи почали діяти з 1 липня 2021 року вони обумовлені економічними причинами. Ціна буде діяти для жителів багатоквартирних будинків.

Також на офіційному сайті столичного водоканалу можна зробити висновок п'ять договорів з підприємством, чотири з яких можуть бути застосовані до жителів багатоквартирних будинків. Індивідуальні договору передбачають наявність абонентської плати.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися