Сморід на всю округу: в Києві показали жахливий стан Дніпра на Позняках (Відео)

У Дарницькому районі української столиці на житловому масиві Позняки показали жахливий стан акваторії Дніпра через регулярного скидання сміття в воду. Про це повідомили на Facebook-сторінці "Позняки Осокорки Харківський" і опублікували відповідне відео.

Повідомляється, що біля торгово-розважального центру River Mall постійно скидають прямо в воду будівельні матеріали і відходи, через що від водойми стоїть нестерпний сморід, яку чутно навіть через закрите вікно в радіусі одного кілометра.

Нагадаємо, що біля станції метрополітену "Осокорки" почали нове масштабне будівництво, де шість років велася боротьба з забудовником за зелену зону.

Біля шляхопроводу через Проспект Бажана будують нову транспортну розв'язку. За зелену зону біля станції метро шість років йшла справжня війна між місцевими активістами і забудовником, в знак протесту мешканці засаджували територію деревами, а невідомі заливали їх бензином. Потім були масові мітинги зі знесенням і спаленням забору.

Можливо, що забудовник довів у судах право на ділянку землі, а тому знову почала будівництво. Зеленим парканом на Осокорках огородили всю територію і навіть прохід під шляхопроводом. На місці вже працює будівельна техніка. Місцеві жителі обурені такою поведінкою забудовника.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Don

14 вересня 2021, 13:22

жить будем плохо - но недолго!(

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися