У столиці послабили карантин: що тепер можна

Ослаблення карантину торкнеться ресторанів і кінотеатрів

Посилення карантину, яке столична влада вирішила влаштувати за велінням уряду, минув. Тепер київським ресторанам дозволили працювати після 22 годин. Також дозволено пізніше зазначеного часу працювати і кінотеатрам. А от проводити масові заходи і працювати нічним клубам як  і раніше не можна. Про таке рішення комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомив київський мер Віталій Кличко.

"Сьогодні комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування, кінотеатрам і театрам працювати після 22 годин. З дотриманням санітарних норм та регламентів. Робота ж розважальних закладів та проведення культурно-масових заходів обмежені до 22 годин, - заявив Кличко під час брифінгу в понеділок у Києві.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Україні після карантину відкриваються кінотеатри. Але всі вони будуть працювати максимум до 22 годин вечора - також, як і багато інші розважальні заклади. Це необхідно, щоб уникнути масового скупчення людей, - пояснив головний санлікар України Віктор Ляшко в програмі "Мокрик По Живому". Ввести обмеження довелося, щоб вплинути на роботу дискотек і нічних клубів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися