У Києві до кінця вересня перекрили проспект Бажана (Карта)

У Дарницькому районі української столиці на проспекті Миколи Бажана частково перекрили рух транспорту через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що часткове обмеження руху буде діяти з 15 до 26 вересня, дорожники виконають роботи по середньому ремонту покриття, яке будуть оновлювати на двох ділянках — між станціями метрополітену "Осокорки" і "Позняки", а також від станції підземки "Харківська" до Харківської площі.

Основні роботи планують виконати з 15 по 18 вересня, рух буде частково обмежено, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі затори та незручності.

nDTg3UKoxjGM7skGsa3lTyN8A.jpeg

Нагадаємо, що раніше у Дніпровському районі Києва через проведення ремонтних робіт на дорожньому покритті частково обмежать рух транспорту на Броварському проспекті.

Обмеження руху діятиме до 30 вересня, комунальники почали роботи по середньому ремонту магістралі. Дорогу будуть оновлювати на ділянці між Чернігівською площею і станцією метрополітену "Лісова". Роботи проведуть у напрямку виїзду з міста.

На ділянці вже зняли старе дорожнє покриття, під час проведення робіт рух частково обмежили, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі затори та незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Коля

15 вересня 2021, 19:35

Да там уже полная задница больше месяца из за ремонта Южного моста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися