Кличко зробив нове кадрове призначення в КМДА: подробиці

Міський голова української столиці Віталій Кличко підписав документ про новий кадровому призначенні в Київській міській державній адміністрації. Про це стало відомо з відповідного розпорядження, яке опубліковано на сайті КМДА.

Виходячи з документа, Кличко призначив Мошенець Тетяну Вікторівну на посаду старшого інспектора відділу інформаційно-документального забезпечення діяльності Київської міської ради. Чиновниця заступить на посаду з 21 вересня з посадовим окладом в 4250 гривень на місяць.

Нагадаємо, що раніше Віталій Кличко також зробив кадрові призначення в Київській міській державній адміністрації, він підписав відповідні документи, які опубліковані на офіційному сайті КМДА.

Виходячи з розпоряджень столичного мера, Кличко призначив Алексєєву Аріну на посаду головного спеціаліста відділу забезпечення постійних комісій Київської міської ради з питань підприємництва та благоустрою. Вона заступила на посаду з 14 вересня з посадовим окладом в 5500 гривень на місяць.

Також міського голова розпорядився про призначення Ольги Прядкін на посаду головного спеціаліста відділу забезпечення діяльності Уповноваженого Київської міської ради з питань прав осіб з інвалідністю з 14 вересня, її оклад також складе 5500 гривень на місяць.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися