ДБР відправило справу Пашинського в суд

Пашинський заявляє про фальсифікації матеріалів справи

Державне бюро розслідувань (ДБР) направило до суду справу колишнього нардепа Сергія Пашинського. Про це повідомили в ДБР. Відео вручення обвинувального акта сам екс-нардеп опублікував на своїй сторінці в Facebook. А тут можна подивитися динаміку розслідувань щодо можливих злочинів осіб попередньої влади.

В ДБР повідомили, що досудове розслідування у справі щодо Пашинського завершили 3 липня. Колишнього нардепа кількох скликань і його адвокатам вручили обвинувальний акт у справі про напад на Химикуса.

"Справа направлена до суду на розгляд", - повідомили в ГБР.

Як відомо, Пашинському інкримінують умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень — народний обранець скористався нагородним "Глок" і вистрілив у громадянина України. Сам колишній нардеп у Facebook підтвердив, що йому вручили обвинувальний акт, але назвав його "фейковим і сфальшованим". Він також опублікував відео того, як йому вручали документи.

Як повідомляв портал "Коментарі", Печерський районний суд продовжив запобіжний захід екс-депутату Сергію Пашинському. Таке рішення прийняв суддя Олексій Соколов, який відмовився віддати на поруки колишнього нардепа.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися