Майже на 40 вулицях і шляхопроводах в Києві закінчили ремонти (ФОТО)

В Києві продовжується ремонтний сезон

В Києві продовжується ремонтний сезон. Роботи з оновлення дорожнього й тротуарного покриття тривають у всьому місті. Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

ремонт доріг

"На заміну дрібним поточним ремонтам приходять середні. Завдяки таким роботам великі ділянки вулиць отримують новеньке покриття, а на шляхопроводах оновлюють конструкції. З початку року уже виконано середні ремонти на 37 об’єктах", – повідомив в.о. генерального директора КК "Київавтодор" Олександр Федоренко.

ремонт доріг

Зокрема, виконані середні ремонти на б-рі Чоколівському, вул. Турівській, Парковій алеї, Петрівській алеї, вул. Костьольній, просп. Маяковського, вул. Осиповського, вул. Чистяківській, шляхопроводі на перетині вул. Бальзака і просп. Шухевича та на інших об’єктах.

ремонт доріг

"Нині роботи тривають на 23 об’єктах середніх ремонтів. Серед наймасштабніших: просп. Броварський, дублер просп. Перемоги, вул. Автозаводська, просп. Корольова, вул. Копилівська, вул. Ружинська. На частині вулиць після середнього ремонту з’являються велосмуги та антикишені", – додав Олександр Федоренко.

ремонт доріг

Загалом до кінця року планують виконати середні ремонти на 65 вулицях і шляхопроводах.

Як писали "Коментарі", у Києві між станціями метро "Осокорки" та "Позняки" відремонтують дорогу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися