Між станціями метро "Осокорки" та "Позняки" почнуть ремонт дороги

Рух транспорту буде обмежено

У Києві між станціями метро "Осокорки" та "Позняки" відремонтують дорогу. Про це повідомили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

Столичні комунальники розпочнуть ремонт дороги на проспекті Миколи Бажана з 15 вересня. Оновлювати дорожнє покриття будуть між станціями метро "Осокорки" та "Позняки". Також відремонтують дорогу від станції метро "Харківська" до Харківської площі. Ремонтні роботи на проспекті Миколи Бажана триватимуть до 26 вересня. На цей час рух транспорту буде частково обмежено.

 

Окрім того, у Києві розпочинають ремонт дороги на Гостомельському шосе. Тут транспортні обмеження діятимуть до початку зими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через річку Ірпінь зводять тимчасовий міст. Через нього під час ремонту шляхопроводу на трасі "Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка" буде здійснюватися об’їзд. 

Нагадаємо, на трасі "Київ – Одеса" розпочали активні будівельні роботи зі зведення нової транспортної розв’язки поблизу села Віта-Поштова. Через будівельні роботи до 25 жовтня на трасі "Київ – Одеса" перекрили дорогу у напрямку столиці. Також тривають будівельні роботи на розв’язці на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". 

Читайте також, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

15 вересня 2021, 11:48

На южном мосту Кгга организовало кормушку для автодора-втечении года один и тот же участок ремонтируют по несколько раз в -издеаются над киевлянами и неужели эти работы нельзя выполнять ночью???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися