На виїзді з Києва починають будувати транспортну розв’язку

Через будівельні роботи обмежили рух транспорту

На трасі "Київ – Одеса" обмежили рух транспорту через будівництво транспортної розв’язки. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг України у Київській області, передають "Коментарі".

На трасі "Київ – Одеса" поблизу села Віта-Поштова починають зводити транспорту розв'язку. Новий інфраструктурний об’єкт забезпечить розподіл транспортних потоків на ділянці дороги з високою інтенсивністю руху, зазначили в "Укравтодорі".

Зараз на ділянці траси "Київ – Одеса" триває влаштування буронабивних паль на тунелі. На лівій проїзній частині дороги розміщують важку будівельну техніку — ескаватори, бурові установки та крани. Через будівельні роботи з 7 вересня до 25 жовтня на трасі буде перекрито дорогу у напрямку Києва. Рух транспорту буде здійснюватись однією смугою правої проїзної частини у напрямку Одеси.

Нагадаємо, на трасі міжнародного значення "Київ — Чоп" біля селища Стоянка тривають будівельні роботи на транспортній розв'язці. Нова транспортна розв’язка суттєво покращить ситуацію з безпекою, розвантажить транспортні вузли та прискорить маршрути поблизу столиці, впевнені в "Укравтодорі".

Окрім того, триває будівництво транспортної розв’язки на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". Тут вже частково завершили асфальтування. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Довжина Оболонського мосту складе 72,4 метра, а його ширина — 4,5 метра. Система мостів має з’єднати Оболонський острів, парк "Наталка" та вихід на вулицю Прирічна між затоками Собаче Гирло та Оболонь. Це буде єдиний піший маршрут для киян і гостей столиці. 

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Також у столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги. Дивіться, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Марина

9 вересня 2021, 10:00

С теми темпами как оно строится, в итоге развязки не будет. А вот то что очень сложно добираться стало водителям, это никого не волнует. Почему летом нельзя было это делать, как только начинается учебный год везде ремонты, тянучки и все стоит.

Сергей Владимироаич

8 вересня 2021, 07:51

Как всегда деньги украдут, а то что построят через год начнет падать.

Андрей

7 вересня 2021, 22:59

Молодцы. Побольше бы развязок в Киеве и области

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися