Як у Києві виглядає кільцева дорога з висоти пташиного польоту (ВІДЕО)

У столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги

У Києві тривають активні ремонтні роботи по оновленню Великої кільцевої дороги. Як ремонтують трасу, на відео з висоти пташиного польоту показав блогер Сергій Мухлигін, передають "Коментарі".

Зараз ремонт Великої кільцевої дороги в Києві триває на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області недавно.

Будівельники вже облаштували сучасну зливову каналізацію, а на кількох ділянках траси триває укладання щебеневої основи та асфальту.

На ділянці Великої кільцевої дороги встановлять 260 опор освітлення, шумозахисні екрани і озеленять прилеглу територію.

Крім того, відремонтують тротуари, оновлять світлофори, облаштують велодоріжки і зупинки для громадського транспорту. Також у Києві відремонтують прилеглу до ділянки Великої кільцевої дороги вулицю Лятошинського.

 

Нагадаємо, столична влада тимчасово обмежила рух на ділянці Великої кільцевої дороги через проведення ремонтних робіт. Перекриття руху буде діяти два місяці - з 16 липня по 19 вересня. Причиною перекриття стали ремонтні роботи на дорожньому покритті на ділянці між Московським шосе і вулицею Академіка Заболотного.

Крім того, в Києві на кільцевій дорозі обмежили рух транспорту до кінця жовтня через капітальний ремонт. На кільцевій дорозі Києва ремонтуватимуть ділянку траси від вулиці Дмитра Луценка до Одеської площі. Дорожні роботи триватимуть в напрямку вулиці Заболотного. Через це з 22:00 18 липня до 30 жовтня на кільцевій дорозі рух транспорту буде здійснюватися по оновленій ділянці магістралі.

Раніше в Офісі президента України розповіли, коли закінчиться ремонт на ділянці траси "Київ - Харків - Довжанський", яка з'єднує Київ і міжнародний аеропорт "Бориспіль". Оновлену дорогу обіцяють відкрити вкінці серпня. Трасу з Києва в аеропорт "Бориспіль" не ремонтували понад 17 років.

Читайте також про те, що в результаті затяжних дощів на ділянці автомобільної дороги "Київ - Одеса" стався зсув. Після надмірних опадів на 337 кілометрі біля села Троїцьке деформовано дорожнє покриття. Через це частково перекрили крайню праву смугу руху траси "Київ - Одеса".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

14 серпня 2021, 19:12

Василь, воровали ваши президенты которых так западная Украина приводила под поводом "все буде як в эвропі" но всегда жили как в жопе. Только при Яныке и Зеленском начали хоть что то делать. Но ни при ваших майданутых Ющенко "ці руки ні чого не крали" и Порохе который так и не продал свой завод в России, и многое другое! Который брехал мол Россия отключила заночь газ и мы теперь качаем с Польши. Но у украинцев память короткая. Забыли спустя месяц.

Андрей

14 серпня 2021, 19:06

Сергей, ага звукоизоляционные барьеры... А ещё недавно по каналам Украины ржали что в России так ограждают села и города, мол люди как в клетке себя чувствуют из-за этих ограждений. И за мост ржали что не достроят и он развалится. Но все стоит :) попрыгает украинци ещё на зло России :)))

Лёлик

4 серпня 2021, 21:40

Пока не будет построена кольцевая вокруг Киева это всё деньги на ветер, или в карман.

Андрей

19 липня 2021, 10:49

Я живу на вторых теремках. Организация работ просто отвратителеная. То перекур. То совещание. То просто по кустикам отдыхают. Я думаю что и качество работ будет такое же.

Сергей

19 липня 2021, 09:57

На этом участке дороги, нужно убрать пешеходные переходы , решить этот вопрос необходимо т.к. эти светофоры собирают километровые пробки! Необходимо поставить звукопоглощающие барьеры! В любой цивилизованной стране эти вопросы решают в первую очередь!!!

Віктор

19 липня 2021, 08:06

Виглядит что ни кто не роботает

Василь

19 липня 2021, 07:48

Якщо ближчим часом не будувати естакади тунелі мости,нас на далі буде чекати автомобільний колапс, а що до доріг,їх вже давно треба було побудувати а не красти на протязі 30ти років.Столиця це дзеркало Держави,на жаль очильник тупий і дороги в столиці вбиті. Цей сюжет це капля в морі,по порівнянню скільки було вкраденно. Дороги України вже сусальним золотом можно було покрити за роки Незалежності. Ворюга повинен сидіти у вязниці а не в кабінеті.

Андрей

19 липня 2021, 06:01

И какая кольцевая? Кольцо вообще видели как выглядит?

Андрей

19 липня 2021, 05:59

А что это за Московское шоссе? Это где? Потерялись...

Гага

19 липня 2021, 04:39

При ремонте Заболотного в 2017 году рыли в глубину 2 метра. Покрытие держится. Трафик круглосуточно сумасшедший. А как роют сейчас. Кто видел?

Алекс

19 липня 2021, 00:20

А на Жулянском мосту как был ппц так и остался. Расширения не предвидится. Толку от такого ремонта 0.00.

Вадим

19 липня 2021, 00:02

Нахрен она всралась!? Как не едешь 2 КАМАЗа и один трактор работает,это в то время как там в пробке на аномальной жаре, сотни,тысячи людей жарятся!!!

Андрей

18 липня 2021, 22:22

К большому сожалению в Киеве нет большой кольцевой дороги а есть всего лишь большая окружная дорога. Из за этого большегрузам приходится волей неволей пересекать Днепр и втягиваться в Киевский траффик.

Сергей

18 липня 2021, 21:08

Когда там будут эстакады, тогда можно будет сказать что проведён ремонт, а так это осваивание с присваиванием средств государства, которое ни как не хочет стать государством.

Андрей

18 липня 2021, 20:54

Пиздец, что бы я делал без этой "новости"!

Сергей

18 липня 2021, 17:04

Покажите как МКАД выглядит, с высоты птичьего полёта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися