На трасі "Київ — Харків" триває будівництво транспортної розв’язки (ФОТО)

Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів

На перетині трас "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка" частково завершили асфальтування нової транспортної розв’язки. Про хід будівельних робіт розповіли в "Укравтодорі", передають "Коментарі".

За даними Державного агентства автомобільних доріг України, у Полтавській області вклали асфальтне покриття на трьох з’їздах та на основному проїзді транспортної розв’язки. На з’їздах зі сторони Дніпра влаштували три шари асфальту. Окрім того, обабіч основного проїзду по трасі "Київ — Харків" завершили влаштування підпірних стінок.

Будівництво шляхопроводу триває. Зараз дорожники укріплюють відкоси — на них ведеться посів трави. Також підрядники готуються до асфальтування з’їздів зі сторони Решетилівки.

В "Укравтодорі" зазначили, що довжина нової транспортної розв'язки складає майже 572 метри, а шляхопроводу — 55,69 метра. Прогонова будова шляхопроводу — це монолітна нерозрізна плита із залізобетону.

Окрім того, на трасі міжнародного значення "Київ — Чоп" біля селища Стоянка тривають будівельні роботи на транспортній розв'язці. З 11 по 13 серпня будівельники бетонували прогонову споруду. Нова транспортна розв’язка на трасі "Київ — Чоп" суттєво покращить ситуацію з безпекою, розвантажить транспортні вузли та прискорить маршрути поблизу столиці, впевнені в "Укравтодорі".

Нагадаємо, у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Довжина Оболонського мосту складе 72,4 метра, а його ширина — 4,5 метра. Система мостів має з’єднати Оболонський острів, парк "Наталка" та вихід на вулицю Прирічна між затоками Собаче Гирло та Оболонь. Це буде єдиний піший маршрут для киян і гостей столиці. 

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Також у столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги. Дивіться, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно.  

Читайте також, що у Голосіївському районі Києва розпочали будівництво урбан-парку. Нова зона для активних занять спортом і відпочинку у столиці з’явиться на території "ВДНГ".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися