Як будують Подільсько-Воскресенський міст: відео з висоти

З’явилося відео будівництва мосту на Подолі, зняте з висоти пташиного польоту

У Києві активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Як будують новий шляхопровід у столиці на відео з висоти пташиного польоту показав блогер Сергій Мухлигін, передають "Коментарі".

Автор відео показав, як у Києві просувається будівництво заїзду на Подільсько-Воскресенський міст. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Менш активно працюють по решті довжині об'єкта, зазначає блогер.

За словами Сергія Мухлигіна, поруч із Подільсько-Воскресенським мостом дуже бадьоро розгорнулося будівництво житлового комплексу "Новий Поділ". Автор відео зазначає, що, за словами охорони ЖК, що знаходиться "за парканом", Подільсько-Воскресенський міст присутній у проєкті житлового комплексу та буде співіснувати з ним як єдине ціле.

 

Блогер Сергій Мухлигін також показав з висоти пташиного польоту, як у Києві ремонтують Велику кільцеву дорогу. Зараз ремонт Великої кільцевої дороги в Києві триває на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області недавно.

Нагадаємо, міський голова столиці Віталій Кличко розповів, коли столична влада планує відкрити Подільсько-Воскресенський мостовий перехід, який з'єднає Поділ та Троєщину. За його словами, наразі вже повністю готовий з'їзд на Вали, а на лівому березі триває інтенсивне будівництво.

Тим часом у Києві працівники прокуратури та експерти провели слідчі дії на місті будівництва Подільського мосту. За даними столичної прокуратури, у Києві відкрито кримінальне провадження щодо будівництва Подольского мосту. Правоохоронці розслідують привласнення посадовцями комунального підприємства "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" та підрядниками коштів з державного бюджету, які виділені на будівництво мосту через річку Дніпро на Подолі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві на кільцевій дорозі обмежили рух транспорту до кінця жовтня через капітальний ремонт. На кільцевій дорозі Києва ремонтуватимуть ділянку траси від вулиці Дмитра Луценка до Одеської площі. Дорожні роботи триватимуть у напрямку вулиці Заболотного. Через це з 18 липня до 30 жовтня на Кільцевій дорозі рух транспорту буде здійснюватися по оновленій ділянці магістралі.

Читайте також, коли закінчиться ремонт на ділянці траси "Київ - Харків - Довжанський", яка з'єднує Київ і міжнародний аеропорт "Бориспіль". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Богдан

24 грудня 2021, 09:44

Мост -- памятник глупости и тупости, мост взорвать всех кто подписывал бабки на его строительство на кол. 20 лет назад пробки были что на валах, что на Набережно -Луговой. 20 лет назад люди строят театры и используют программу для понимания где будут пробки и заторы и меняют план здания, а тут мост строят который идет и одного запора в другой запор. Приехал ты с левого на правый и куда дальше, на первом же съезде на право будет жопа, аналогичная съезду с московского моста в сторону ул. Электриков. Далее кому нафиг надо с Троещины ехать в Новоконстантиновской, куда от туда дальше ехать по Телеги она и так вечно стоит в заторах. Снести или вырвете этот мост и перенесите вверх по течению, соединив ул. Приречную с ул. Милославская--мостовой переход в разы проще и короче, а пользы в триллион раз больше. Только не тупите обойдите северней залив Доманя, а не стройте там еще один мост и между ожоговым центром и дачным поселком выйдите на ул. Милославская.

Андрей

14 серпня 2021, 18:57

Андрей, строители съе*ались в Эвропу

Андрей

14 серпня 2021, 18:55

Съезд на остров будет или нет? Не понял по видео. Как по мне не хватает съездов, ведь в будущем там вырастут новостройки, и снова пробки на мосту

Сергей

27 липня 2021, 08:55

В Киеве строятся только жилые дома и офисы, т. к. горе- меру такие " откаты" приносят... Центр превратили в черт знает что ! Виталя активизирует работу по мосту и метро перед выборами, очередную лапшу людям будет на уши вешать...

Виталий

26 липня 2021, 21:53

Пока будут воры у руля в броварском иостоотряде(Владимир яценюк) то стройка.будет паметником внукам!!!!!!!!

Виталий

26 липня 2021, 21:49

Сергей,

Реала

26 липня 2021, 12:45

Чому немає робіт зі сторони Троещини

Александр

26 липня 2021, 11:01

Шопопало(((

Александр 100%

26 липня 2021, 10:42

Дмитро,

Женя

26 липня 2021, 10:36

Пока в мире строят дома и подземные проезды под дорогой за день, стадионы за год, и т.д..в Киеве не могут достроить этот мост, черт знает сколько. И основная беда не во власти, а в скудоумном народе, который постоянно ждёт, что прийдёт какой-то дядя и сделает порядок в стране...а тем временем, нас всё больше и больше новых налогов придумывают и вводят. Реально, страна 3го мира...

Андрей

26 липня 2021, 10:06

А где строители. Что-то маалова-то. А на русановских садах вообще никто ничего не строит. Я вчера там был

Дмитро

25 липня 2021, 23:27

Мости в никуда. Подол в руинах.Что сам Подол, что Подольский спуск, в 44 и-то, лучше выглядел.

Ярослав

25 липня 2021, 22:12

Деньги все со строительства метро забрать, ну мозги остались у горе-мэра??

Николай

25 липня 2021, 19:28

Блядь, так, как они стоят то лет через 30, точно закончат и приступят к капитальному ремонту.

Степан

25 липня 2021, 18:57

Какая ватутина? Карту купите лапти!

марк шлагбаум

25 липня 2021, 18:45

стройте! а то сказал Дегенерат шо вас в должности понизит...а может ещё и по попке отшлёпает

ы

25 липня 2021, 18:40

Завал повний, Шулявський путіпровод, метро на Виноградар /переіменуйте це совітську назву проспект правди/брехні/ і назвіть станцію метро проспект Свободи/ , міст на Троєщину і метро, все в застої.

Сергей

25 липня 2021, 18:30

Лет на 10 работы еще

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися