На трасі "Київ — Чоп" будують транспортну розв'язку (ФОТО)

Будівельні роботи ведуться біля селища Стоянка

На трасі "Київ — Чоп" біля селища Стоянка тривають будівельні роботи на транспортні розв'язці. Про це повідомили на офіційній сторінці національної програми "Велике будівництво" у Facebook, передають "Коментарі".

Будівництво транспортної розв'язки на трасі міжнародного значення "Київ — Чоп" біля селища Стоянка розпочали кілька місяців тому. З 11 по 13 серпня будівельники бетонували прогонову споруду. Через це на цій ділянці дороги обмежували рух транспорту. Зокрема, була закрита смуга в напрямку Львова, а рух в обох напрямках  здійснювався по лівому проїзду.

Нова транспортна розв’язка на трасі "Київ — Чоп" суттєво покращить ситуацію з безпекою, розвантажить транспортні вузли та прискорить маршрути поблизу столиці, впевнені в "Укравтодорі". На офіційній сторінці національної програми "Велике будівництво" у Facebook показали, як тривають будівельні роботи у серпні.

Нагадаємо, у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Довжина Оболонського мосту складе 72,4 метра, а його ширина — 4,5 метра. Система мостів має з’єднати Оболонський острів, парк "Наталка" та вихід на вулицю Прирічна між затоками Собаче Гирло та Оболонь. Це буде єдиний піший маршрут для киян і гостей столиці. 

У Києві також активно тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Зараз тут облаштовують пішохідну зону та інтегрують заїзд із набережної. Також у столиці триває ремонт Великої кільцевої дороги. Дивіться, як ремонтують трасу на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Цю ділянку столиця отримала на свій баланс від області нещодавно. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Кременчуці до траси "Бориспіль — Маріуполь" збудують новий міст через річку Дніпро. Новий кременчуцький міст збудують на правому березі Дніпра. Шляхопровід буде виходити на набережну, де сполучатиметься з автошляхом Н-08 "Бориспіль — Маріуполь". Проєктом будівництва нового мосту передбачена можливість з’їзду на Літературний провулок. На лівому березі міст закінчуватиметься на Великій набережній зі з’їздом на вулицю Флотську.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Яков

14 серпня 2021, 21:16

А почему под мостом разворот не сделать

Андрей

14 серпня 2021, 18:46

Кузьма, началось, но благодаря жадности поликитов и очередного майдана все привратилось в пыль

Кузьма

14 серпня 2021, 16:44

Брихуни. Будівництво цех розв'язки почалось в 2011 році

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися