Під Києвом почали ремонт мосту через річку Ірпінь (ФОТО)

Водіїв попередили про об’їзд

Під Києвом почали підготовчі роботи для капітального ремонту мосту через річку Ірпінь. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Київській області, передають "Коментарі".

Міст через річку Ірпінь розташований на трасі "Київ – Фастів – Біла Церква – Тараща – Звенигородка". Цю споруду побудували 53 роки тому. Його протяжність складає понад 89 метри. Жодного разу цей міст не ремонтували. Перед ремонтом стан споруди визнали непридатним для проїзду.

За даними "Укравтодора", зараз дорожники будують об'їзний міст, щоб розпочати ремонт існуючого. Шляхопровід через річку Ірпінь капітально відремонтують в рамках програми "Велике будівництво". Тут замінять балки прогонової споруди, проведуть ремонт проїзної частини, встановлять нове огородження та нові дорожні знаки.

Нагадаємо, на трасі "Київ – Одеса" розпочали активні будівельні роботи зі зведення нової транспортної розв’язки поблизу села Віта-Поштова. Через будівельні роботи до 25 жовтня на трасі "Київ – Одеса" перекрили дорогу у напрямку столиці

Окрім того, тривають будівельні роботи на розв’язці на трасі "Київ — Харків". Новий об’єкт дорожньої інфраструктури розташований на перетині двох автошляхів: "Київ — Харків" та "Дніпро — Решетилівка". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочали підготовчі роботи з будівництва Оболонського пішохідного мосту зі сторони вулиці Прирічної на острів Оболонський. Також у Києві на час проведення ремонтних робіт частково обмежили рух транспорту на Південному мосту. З 24 серпня на Південному мосту розпочали заміну старих деформаційних швів. З цього дня рух автомобільного транспорту тут обмежено до 1 жовтня.

Читайте також, що у Києві на мосту Патона планують виконати масштабні відновлювальні роботи, проте початок реконструкції відкладено через проблеми з розробкою проєктної документації. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися