Кияни зібрали з вулиць міста близько 500 кубометрів сміття

У столиці було організовано 22 пункти збирання

Сьогодні, 18 вересня, Київ разом з іншими містами України бере участь у всесвітній екологічній акції "World Cleanup Day". У столиці було організовано 22 пункти збирання. Про це повідомив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба.

picture

"Дуже позитивно, що у свій вихідний так багато жителів міста, підприємців, освітян, держслужбовців, публічних осіб приєдналися до всесвітньої екологічної акції. Щодня наші комунальники ведуть нерівний бій зі смітниками, переповненими урнами, нескінченними недопалками та викинутими на узбіччя ПЕТ-пляшками. А сьогодні — ми всі разом їм допомагаємо. За кілька годин нам вдалося зібрати понад 500 кубометрів сміття. Моя мрія, щоб такі акції проходили щодня", - прокоментував Кулеба.

За його словами, місто щороку традиційно допомагає Всеукраїнському руху Let's do it, Ukaine в організації масштабної толоки до Всесвітнього дня прибирання.

Як писали "Коментарі", Київ неодноразово потрапляє в рейтинги міст, у яких важко дихати, оскільки рівень забруднення повітря в ньому описується як небезпечний для здоров'я.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися