У Києві 20 вересня перекриють рух перед Севастопольською площею (Карта)

Біля столичної Севастопольської площі на вулиці Народного Ополчення тимчасово обмежать рух транспорту через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що на вулиці Народного Ополчення закінчують роботи по середньому ремонту покриття, протягом двох ночей ділянку будуть асфальтувати, роботи будуть проводиться в нічний час доби, щоб менше впливати на трафік в місті. Роботи проведуть на ділянці від вулиці Смілянська до Севастопольської площі в напрямку центру.

Перекриття руху буде діяти з 22:00 20 вересня до 07:00 21 вересня і з 22:00 21 вересня до 07:00 22 вересня. Об'їхати можна по вулицях Смілянській, Молодогвардійській, Донецької та Севастопольської площі.

C-RoqgZw92qy5Fzaviuu6eCse.jpeg

Нагадаємо, що в Дарницькому районі української столиці на проспекті Миколи Бажана частково перекрили рух транспорту через проведення ремонтних робіт.

Часткове обмеження руху діятиме з 15 до 26 вересня, дорожники виконають роботи по середньому ремонту покриття, яке будуть оновлювати на двох ділянках - між станціями метрополітену "Осокорки" і "Позняки", а також від станції підземки "Харківська" до Харківської площі.

Основні роботи планують виконати з 15 по 18 вересня, рух буде частково обмежено, комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися