У Києві облаштували понад 20 пунктів обігріву

У пунктах обігріву можна відпочити та зігрітися

На базах територіальних центрів соціального обслуговування у дев’яти районах Києва облаштовано 21 пункт обігріву. Про це повідомили у Департаменті соціальної політики Київської міської держадміністрації.

Повідомляється, що у пунктах обігріву можна відпочити, зігрітися, також у деяких із них є "банки одягу", де всі, у кого є потреба, можуть взяти собі теплий одяг і взуття. Деякі пункти забезпечують телефонним зв’язком та надають медичні послуги.

Пункти обігріву знаходяться у Дарницькому районі на вул. Вербицького, 9-І  у Деснянському районі на вул. В. Беретті, 18  у Дніпровському районі на вул. Курнатовського, 7-А (ІІІ корпус) а також у відділенні територіального центру соціального обслуговування "Березняки" на вул. Березняківська, 6-А і в Київській міській клінічні лікарні № 2 на вул. Краківська, 13. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві горів дитячий садочок. У понеділок, 2 грудня в Києві за адресою проспект Юрія Гагаріна, 9а сталася пожежа.  Горіла двоповерхова будівля дитячого садка №554.  У вогні загинув охоронець дитячого садка.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися