Загроза кастрації: в Києві на Троєщині з'явився незвичайний знак (Фото)

У Деснянському районі української столиці на житловому масиві Троєщина з'явився незвичайний знак біля газону, який недвозначно загрожує порушникам громадського порядку. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ Зараз".

Відомо, що на газоні одній з вулиць Троєщини встановили знак, який забороняє чоловікам випорожнюватися на траву і закликає не порушувати громадський порядок. У разі порушення знак загрожує кастрацією.

Нагадаємо, що на Троєщину змінять один з маршрутів громадського транспорту - йдеться про автобус під номером 21. Департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації вже видав розпорядження про відповідні зміни з 1 жовтня.

Згідно з документом, з 1 жовтня 2021 року буде внесено зміни до маршрут автобуса №21, який буде організований за новою схемою:

- Вулиця Оноре де Бальзака (парна сторона) - вулиця Каштанова - проспект Володимира Маяковського - проспект Романа Шухевича - Північний міст - проспект Степана Бандери - вулиця Богатирська - проспект Оболонський - станція метро "Почайна".


- Станція метро "Почайна" - вулиця Вербова - вулиця Генерала Гандзюка - проспект Степана Бандери - Північний міст - проспект Романа Шухевича - проспект Володимира Маяковського - вулиця Каштанова - вулиця Оноре де Бальзака (парна сторона) - вулиця Марини Цвєтаєвої - вулиця Оноре де Бальзака ( непарна сторона) - вулиця Милославська - вулиця Оноре де Бальзака (парна сторона).


Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://t.me/kyiv_n


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ВОЛАНД

21 вересня 2021, 13:11

Мы туалетов не настроим, но мэдэбэйсов мы нарвём!

влад

21 вересня 2021, 10:50

А построить туалеты ума не хватает?

wwww

21 вересня 2021, 10:44

Более чем уверен там всё псины загадят и никто ничего не сделает им

ДокторЗло

21 вересня 2021, 10:38

Хорошо бы,чтобы намерения не расходились с делами!

gtnz

21 вересня 2021, 10:37

dct cegth

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися