У Києві влаштували стихійний ринок посеред залізниці (Відео)

В Оболонському районі української столиці біля станції метрополітену "Почайна" влаштували стихійну барахолку прямо на залізничному полотні. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ без цензури".

Відомо, що блошиний ринок облаштували біля метро "Почайна" та проспекту Степана Бандери, близькість до залізниці не відлякує продавців і клієнтом. На відео можна помітити, як речі розкладені прямо під колією, а коли проїжджає поїзд, то люди розбігаються. Машиніста тепловоза, в свою чергу, гальмує і їде повільніше.

Нагадаємо, що в Голосіївському районі української столиці планують побудувати чергову висотку на місці Деміївського ринку, сам ринок, в свою чергу, планують закрити з 1 листопада 2021 року.

Деміївський ринок планується закрити з 1 листопада, підприємці готують протест. На місці ринку планується зведення 85-метрової будівлі з торгово-розважальним центром.

Забудовником є компанія "Манхеттен Інвест", яка вже отримала відповідні дозволи від Департаменту містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації. Підприємці, які торгую на ринку, вважають рішення про закриття ринку незаконним і збираються влаштувати акцію протесту під стінами КМДА 2 жовтня.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.


Джерело: https://t.me/now_kyiv/10677


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алеко

22 вересня 2021, 23:28

Все не перестаю удивляться беззаконию властей!! " Ранее уже писали, что площадь под этим рынком является земельным участком, взятым в аренду! Как и подобает, комунальную собственность" чудо застройщик распилит" под очередную высотку! Как это все достало!

Сергей

22 вересня 2021, 12:51

Автор, с какого мухасранска ты приехал?этот рынок там, наверное чуть меньше чем тебе лет...

Алексей

21 вересня 2021, 22:11

Правильно.За чем нам рынки?за чем нам работяги на рынках?Нам же высотки надо.Депутаты при бабках,купят пару этажэй,кому то по братски достанется.Эх жалко только одно.В гробу кармашек нет.Пользуйтесь буржуи.

Александр

21 вересня 2021, 22:03

Статья от иногородний.Этот рынок существует давно.В 90х там торговали. Море ошибок и опечаток.Не нужно спамить в интернете , есть много других более нужных профессий.

Дима

21 вересня 2021, 21:38

Это, срала мазала, хліба не стало. Статья идут все На йух . Блошинка была есть и будет.

Местный...

21 вересня 2021, 21:17

Станция метро Петровка и проспект Красных казаков... Никакого нацистского колаборанта пиндеры!

Алексей

21 вересня 2021, 21:10

Ну и что тут такого? Мне нравится

Киевлянин

21 вересня 2021, 20:23

Барахолка там уже лет 100, а на железку вылезли так как там ремонт дороги и тротуара, на которых они барахолились, новость «пшик» А за снос Демеевского рынка я за, там не рынок а привокзальная бомжатня

ку ку

21 вересня 2021, 20:22

Вот это новость.... эта барахолка там не меньше 10 лет..

Александр

21 вересня 2021, 19:56

Ну а чё, всё по европейски, рынки снести и разогнать. А потом как в Шанхае торгуют на дорогах, уже и на ж/д колеях потихоньку осваиваются .

test

21 вересня 2021, 17:13

охуеть новость, барахолка там каждые выходные

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися