SkyUp запускає новий рейс з Києва до ОАЕ: вартість квитка

В наступному місяці авіакомпанія SkyUp Airlines відкриває новий авіарейс, який буде курсувати зі столиці України до Об'єднаних Арабських Еміратів. Про це йдеться в прес-службі компанії.

Відомо, що авіарейс з Києва в Рас-ель-Хайма буде літати з 23 жовтня щосуботи, а з 22 грудня - і по середах. Розклад: Київ - Рас-ель-Хайма - 11:00 (виліт) - 17:00 (приліт); Рас-ель-Хайма - Київ - 19:00 (виліт) - 22:50 (приліт).

Придбати квитки можна вже на офіційному сайті авіакомпанії, а також на пошукових агрегаторах типу avia.lowcost.ua, skyscanner або Kiwi. Вартість в одну сторону стартує від 3 308 гривень, в обидві - від 6 643 гривень.

У вартість найдешевших квитків входить ручна поклажа розміром 55х40х20 сантиметрів і вагою 9 кілограмів. Крім того, турист має можливість зареєструватися онлайн за 48 годин до вильоту.

У МЗС України нагадують, що в'їзд українцям в ОАЕ з туристичною метою дозволений тільки при виконанні наступних вимог:

 - всі пасажири, які подорожують в ОАЕ, повинні надати при реєстрації на рейс в аеропорту відправлення:

- поліс міжнародного медичного страхування, який підтверджує покриття витрат, пов'язаних з лікуванням COVID-19 і перебуванням в умовах ізоляції на території ОАЕ;

- сертифікат (Сertificate polymerase chain reaction (PCR) swab test), який підтверджує негативні результати тесту на COVID-19. Він повинен бути заповнений англійською мовою і надруковано;

- зазначений сертифікат повинен бути виданий не пізніше ніж за 72 годин до прибуття, і надано тільки акредитованими в Україні медичними установами.

Відзначається, що після прибуття необхідно пройти ще один тест на COVID-19 в аеропорту. Результат надійде у вигляді повідомлення протягом 24 годин. До моменту отримання результату тесту необхідно перебувати в умовах самоізоляції в готелі або іншому місці проживання.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що SkyUp відкриває рейси з Києва до Мадрида низькими цінами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися