SkyUp відкриває рейси з Києва до Мадриду низькими цінами

Відома спеціальна вартість авіаквитків до столиці Іспанії

З Києва до столиці Іспанії з жовтня можна буде дістатися прямим рейсом авіакомпанії SkyUp за акційними цінами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію авіаперевізника.

З 18 жовтня авіакомпанія SkyUp Airlines відкриває прямі рейси "Київ — Мадрид — Київ". Відправитись до столиці Іспанії літаком можна буде з міжнародного аеропорту "Бориспіль" щопонеділка й щоп’ятниці. Рейс до Мадриду вилітатиме вранці о 10:30. За три з половиною години перельоту можна буде насолоджуватись прогулянками культурним та історичним центром Іспанії.

В авіакомпанії SkyUp оприлюднили акційні ціни на новий напрямок. Злітати з Києва до Мадриду за спеціальним тарифом можна буде від 534 гривень, а повернутись з Іспанії до столиці України коштуватиме від 828 гривень. Перевізник попередив, що кількість авіаквитків за спеціальними тарифами обмежена. Стандартна ціна на літак з Києва до Мадриду стартує від 2108 гривень, у зворотному напрямку — від 2402 гривень.

Додамо, що українці можуть подорожувати до Іспанії без довідок про вакцинацію від коронавірусу та негативних результатів тестування на COVID-19. Головне для в’їзду у цю країну — завчасно заповнити електронну анкету, зазначили в авіакомпанії SkyUp. Окрім того, перевізник пропонує авіарейси з Києва до Тенеріфе, Барселони та Аліканте.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 23 вересня українська компанія SkyUp Airlines запускає рейси зі столиці України до Праги. Літаки відправлятимуться з Києва до столиці Чехії тричі на тиждень.

Нагадаємо, що трасу "Київ — Бориспіль", яка з'єднує столицю і міжнародний аеропорт "Бориспіль", відкрили після капітального ремонту. Після відкриття магістраль має максимальну пропускну спроможність. Водіям доступні по чотири смуги руху в обидві сторони.

Читайте також, що в Київській області триває будівництво доріг для приміських електропоїздів по маршруту "Васильків — Київ". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися