У Києві можуть закрити станції метро: подробиці

У центральній частині столиці можуть тимчасово закрити на вхід кілька станцій метрополітену - причиною цього є проведення Суперкубка України з футболу між командами "Динамо" і "Шахтар" на НСК "Олімпійський". Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що через проведення футбольного поєдинку можуть бути зміни в роботі київського метрополітену, сам матч начиняється о 21:00. Перед початком матчу і після закінчення гри можливе закриття на вхід станцій метро "Олімпійська", "Палац Спорту" та "Площа Льва Толстого".

Можливе обмеження входу в метро є заходом безпеки для уникнення масових скупчень людей на окремих станціях.

Нагадаємо, що в столиці в рамках програми "Велике будівництво" можуть добудувати і відкрити станцію метро "Львівська брама" на Сирецько-Печерській лінії підземки. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає прес-служба КМДА.

Відомо, що влада столиці подали понад 20 інфраструктурних проектів, які можна реалізувати в рамках програми президента в Києві в 2022 році. Серед них є будівництво станційного комплексу "Львівська брама", який розташований між станціями метро "Золоті ворота" і "Лук'янівська". Недобудовану станцію почали зводити ще в середині 1990-х років. У 1996 році вона була практично закінчена, проте тоді в мерії вирішили не відкривати станцію до проекту реконструкції Львівської площі, де повинні бути виходи зі станції. З тих пір її так і не відкрили.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий..

23 вересня 2021, 17:51

задолбали своим футболом. Это дерьмо давно никто не смотрит. Ради чего закрывают станции? ради 100 человек приболевщиков..

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися