Найвродливіші киянки змагатимуться за звання "Міс Україна-2021" (ФОТО)

Всеукраїнський конкурс краси відбудеться у столиці

У Києві за звання "Міс Україна-2021" та корону вартістю три мільйона доларів на всеукраїнському конкурсі краси змагатимуться найвродливіші киянки та жінки з Одеси, Харкова та Львова. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Конкурс краси "Міс Україна-2021" відбудеться у столичному палаці "Україна" 26 вересня. Участь у змаганнях за звання найвродливішої українки візьмуть 25 дівчат, з них — чотирнадцять киянок. Претенденток на участь у конкурсі обирали у Києві серед 1500 жінок. Кастинги також провели в Одесі, Львові та Харкові. До конкурсанток посилили вимоги. Головними стали — природна краса, ідеальна репутація та громадянство України. Взяти участь у конкурсі краси могли лише незаміжні українки без дітей.

Цього року переможниця всеукраїнського конкурсу краси "Міс Україна-2021" отримає коштовну корону вартістю у три мільйони доларів. Ювелірний виріб створили у Нью-Йорку за дизайном відомого ювеліра Джейкоба Арабо. У короні налічується 1250 діамантів та 27 сапфірів. Переможницю 30-го всеукраїнського конкурсу краси "Міс Україна-2021" обиратимуть у Києві 21 жовтня. Київ на змаганнях цього року представлятимуть 14 найвродливіших мешканок столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


антикорупционер

22 вересня 2021, 19:51

пускай расскажут как они туда вообще попали и с кем переспали..........ахаааааа

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися