У Києві на Оболоні закрився один з найстаріших ТРЦ міста (Фото)

В Оболонському районі столиці на проспекті Степана Бандери біля станції метрополітену "Почайна" закрився один з найбільш старих ТРЦ в Києві - "Макрос". Про це повідомили на Facebook-сторінці "Життя Оболонського району та Мінського масиву".

Відомо, що ТРЦ "Макрос" закрився остаточно, це був один з перших торгових центрів в даному районі і в Києві в цілому, який відкрився приблизно в 2004 році. Там були стокові або недорогі маячні магазини. Користувачі припустили, що застарілий формат ТРЦ не зміг витримати сучасної конкуренції.

Нагадаємо, що н а столичній Троєщині побудують новий торгово-розважальний комплекс на місці однойменного універмагу "Троєщина", який знаходиться в занедбаному стані. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив голова Деснянської районної адміністрації Дмитро Ратніков.

За його словами, на місці універмагу на перетині вулиць Драйзера та Бальзака з'явиться новий 5-поверховий ТРЦ, роботи з реконструкції колишнього універмагу вже стартували. У новому ТРЦ відкриють дитячий парк розваг, магазини, кінозали, кафе і багато іншого.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися