У Київській області реконструюють площу: скільки грошей витратять (ВІДЕО)

Роботи планують закінчити до кінця 2021 року

У місті Біла Церква, що на Київщині, проводять реконструкцію площі П. Запорожця. Стало відомо, скільки грошей буде витрачено на ремонтні роботи. Про це повідомляє видання "Крокус".

Площа, на якій проходить реконструкція, розташована на перехресті вул. Олеся Гончара та бульвару Олександрійського. Загальна площа даного проєкту становить 3974 кв.м. Площа покриття фігурними елементами мощення - 1864 кв.м, площа озеленення становить 2110 кв.м.

У самому центрі площі встановлено пам'ятника Петру Запорожцю. Однак на одній з останніх сесій міської ради городяни просили демонтувати цей пам'ятник і встановити на його місці іншого. В рамках ініціативи "Міський бюджет" поданий проєкт, що стосується встановлення пам'ятника Івану Мазепі, вартість якого 2,5 млн гривень. Чи підтримають його городяни - поки невідомо.

За словами джерела, місцева влада готова виділити на реконструкцію міської площі майже 4 млн гривень. Однак підсумкову вартість роботи поки назвати не готові. Ремонтні роботи планують завершити до 15 листопада.



Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що В КМДА назвали умови відкриття Подільсько-Воскресенського моста до кінця 2021 року. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві з'явиться алея дружби між Україною і Німеччиною. Обрана територія алеї має символічне значення і пов'язана з родиною відомого садівника німецького походження Вільгельма Крістера. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий

25 вересня 2021, 16:19

Да уже сразу три поставьте! Гитлеру, Геббельсу, и доктору Менге .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися