Центр Києва на вихідних закриють для руху транспорту

На найближчих вихідних, 2-3 жовтня, на кількох вулицях столиці обмежать рух автомобільного транспорту через проведення спортивного марафону "Київ Нова пошта півмарафон 2021 / Kyiv Nova poshta halfmarathon 2021". Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Організатори повідомляють, що 2 жовтня з 09:00 до 20:00 рух буде перекрито за маршрутом: вул. Хрещатик (від Майдану Незалежності до перехрестя з вулицею Прорізної), а також 3 жовтня з 06:30 до 16:00 за маршрутом:

- вулиця Хрещатик, 36 - вулиця Хрещатик (від перехрестя з вулицею Архітектора Городецького в сторону Бессарабської площі) - вулиця Велика Васильківська (від Бессарабської площі до вулиці Жилянській) - вулиця Саксаганського (від вулиці Шота Руставелі до проспекту Перемоги) - проспект Перемоги (від вулиці Саксаганського до вулиці В'ячеслава Чорновола) - вулиця Жилянська (від вулиці Великій Васильківській до вулиці Шота Руставелі) - вулиця Шота Руставелі - вулиця Рогнідинська - вулиця Еспланадна (від вулиці Рогнідинській до вулиці Басейної) - вулиця Басейна (від вулиці Еспланадної до вулиці Хрещатик) - Бессарабська площа - вулиця Прорізна (від вулиці Хрещатик до вулиці Пушкінської) - вулиця Пушкінська (від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького) - вулиця Богдана Хмельницького (від вулиці Пушкінської до вулиці Хрещатик).

Так, 2 жовтня в столиці пройде "Марафон для всіх", який має особливу мету: кожен охочий зможе подолати дистанцію в 1 кілометр за людину, яка не здатна бігати через вік, хвороби чи інших обставин, однак щодня бореться за медаль своїм незламним характером і силою волі. Цього року подія вперше відбудеться в офлайновому форматі. Бігуни вийдуть на дистанцію на вулиці Хрещатик, 24 о 15:00 з наклейками на формі, де будуть вказані імена тих, заради яких вони біжать.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в Оболонському районі столиці планують провести масштабну реконструкцію підземного переходу на перетині проспекту Оболонський і вулиці Маршала Малиновського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися