У Києві проведуть масштабну реконструкцію переходу на метро "Оболонь"

В Оболонському районі столиці планують провести масштабну реконструкцію підземного переходу на перетині проспекту Оболонський і вулиці Маршала Малиновського. Про це стало відомо з розпорядження мера Києва Віталія Кличка.

Виходячи з документа, Кличко розпорядився провести реконструкцію даного переходу у 2021-2022 роках, роботи повинна провести комунальна корпорація "Київавтодор". Відповідальним за проведення робіт призначено заступника голови Київської міської державної адміністрації Олександр Густєлєва.

Нагадаємо, що Віталій Кличко заявив, що звільнить свого профільного заступника з питань транспорту Олександра Густєлєва, якщо до кінця року не буде відкрито автомобільне сполучення на Подільсько-Воскресенському мосту. Про це мер Києва сказав на пленарному засіданні Київської міської ради 22 липня.

Він зазначив, що говорив про це з Густєлєвим і заявив, що людина повинна контролювати процеси, щоб потім не виявлялися причини, чому щось не можна зробити вчасно. Кличко сказав, що якщо бруківці перехід не буде зданий і автосполучення не заміните його новим в експлуатацію, то будуть відповідні кадрові висновки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися