Кияни скаржаться на нічних гонщиків

Столичні жителі зареєстрували петицію про заборону нічних гонок

В той час, як портал "Коментарі" запустив рейтинговий опитування по кращому автомобілю, нічні гонки на автомобілях і мотоциклах викликають негативну реакцію у жителів столиці. Рев двигунів дратує і не дає заснути. Зокрема, автолюбителі активізувалися на Виноградарі і Оболоні. Шум під час їх гонок заважає спати місцевим жителям, тому вони вирішили вжити заходів. Про це повідомляє сайт "вгороде".

Зазвичай автогонщики збираються на проспекті Свободи. Після цього, в період з 23:00 до 03:00 вони їздять на машинах, порушують швидкісний режим і створюють шум, який заважає городянам. Місцеві жителі не раз викликали поліцію, але гонщики припиняли свою їзду, а після знову починали "літати". Вони не тільки їздять по проспекту Свободи, але і заїжджають у двори житлових будинків, так що шумлять прямо під вікнами.

Спокою жителів Оболоні постійно заважають мотогонщики. Ночами вони виїжджають на проспект Героїв Сталінграда і теж починають шуміти. Через це кияни зареєстрували петицію на сайті Київради з вимогою заборонити їздити мототранспорту на цій вулиці в нічний час доби.

Як повідомляв портал "Коментарі", іісторія автомобілів знає безліч незвичайних гонок. Наприклад, автомобіль проти винищувача. Або проти швидкісного катера. Або проти професійного бігуна. Тепер до незвичайним гоночним експериментів підключилася компанія Tesla, яка організувала гонки між електромобілем Model S і кінним вершником.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися