Киянам знову доступний "Подільський експрес"

Жителі Києва знову можуть дістатися до Кам'янця-Подільського на поїзді

Пасажирські поїзди відновлюють свої рейси після карантинних обмежень. Так, "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на поїзд №769/757-770/758 Київ – Кам'янець-Подільський – Могилів-Подільський. Поїзд зупинятиметься у Вінниці, Жмеринці, Хмельницькому та інших містах.

Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці".

"Курсування "Подільського експресу" відновлюється з 17 липня, він у 14:55 відправиться з Києва і прибуде в Кам'янець-Подільський в 22:49. В парні числа до складу поїзда буде включатися група вагонів у Могилів-Подільський", – йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що в столиці поїзд повернеться 18 липня. Зазначається, що у зворотному напрямку поїзд буде курсувати з 18 липня. Відправлення з Кам'янця-Подільського у 00:55, з Могилів-Подільського у 02:20, прибуття до Києва о 09:20.

В "Укрзалізниці" також уточнили, що заповненість поїзду буде половинної — продаж квитків на рейс буде обмежена 50% від загальної кількості місць. Квитки можна придбати на інтернет-сайті компанії і в залізничних касах. Нагадаємо, що всім пасажирам необхідно знаходиться в масці під час проїзду.

Як повідомляв портал "Коментарі", АТ "Укрзалізниця" запускає додаткові поїзди в курортні міста України. Так, вже в липні почнуть курсувати 6 нових поїздів в південні регіони країни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися