У Києві повністю перекрили вулицю Чорнобильську: деталі (Карта)

У Святошинському районі української столиці тимчасово органічний рух на вулиці Чорнобильській - дорожники проводять капітальний ремонт покриття, можливо повне перекриття. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київатодор".

Рух транспорту буде перекрито з 06:00 29 вересня до 22:00 9 жовтня, дорожники завершують роботи з капітального ремонту покриття, на проїжджій частині облаштують верхній шар. Роботи протягнуто на ділянці між проспектом Перемоги до вулиці Академіка Єфремова.

Роботи будуть виконані при сприятливих погодних умовах, під час робіт рух частково обмежать, можливо повне перекриття руху транспорту.

w1h6rJ4u3Li19OqxXLC27go82.jpeg

Нагадаємо, що на трасі міжнародного значення "Київ - Чоп" тривають будівельні роботи зі зведення дворівневої естакади. Про чергові обмеження руху транспорту на під'їзді до столиці водіїв попередили в Службі автомобільних доріг України.

Дворівневу транспортну розв'язку на трасі "Київ - Чоп" будують біля селища Стоянка. Будівельні роботи на цій ділянці почали кілька місяців тому. Через зведення дворівневої естакади під Києвом періодично перекривають рух транспорту. Чергове обмеження ввели з 28 вересня по 1 жовтня. На місці будівництва тимчасово закрита смуга для руху автотранспорту в напрямку Києва, повідомили в "Укравтодорі".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися