На Центральному автовокзалі Києва будуть зміни: що саме

Центральний автовокзал - це перший приватний інфраструктурний об'єкт, який увійшов до переліку пілотних проектів Стратегії безбар'єрності.

У Києві в четвер, 30 вересня, Центральний автовокзал Києва перевірили на відповідність принципам безбар'єрності. Участь в огляді взяли батьки дітей з інвалідністю, заступник міністра інфраструктури України Мустафа Найєм, радник-уповноважений президента з питань безбар'єрності Тетяна Ломакіна і директор компанії "Укрпас" Максим Скляренко. Про це пише ЦТС.

За підсумками огляду було рекомендовано: доопрацювати систему навігації на автовокзалі та прилеглої території; поліпшити простір вокзалу для комфортного пересування людей з інвалідністю; облаштувати зони по догляду за дітьми, а також адаптувати сайт для людей з вадами зору та слуху, наповнити його додатковою інформацією про послуги вокзалу.

Відзначається, що Центральний автовокзал - це перший приватний інфраструктурний об'єкт, який увійшов до переліку пілотних проектів Стратегії безбар'єрності. Надалі його досвід буде поширений на всі автовокзали України.

Як повідомляли "Коментарі", в комунальному підприємстві "Київський метрополітен" розповіли про процес майбутньої реставрації станції метро "Вокзальна" і будівництві нового вестибюля. Відомо, що в метрополітені заявили, що профільне підприємство виступає в якості замовника реставрації об'єкта, на сьогоднішній день транспортники узгоджують відповідні завдання на проектування, в якому визначать вимоги до планіровальним, архітектурних, інженерних і технологічних рішень об'єкта будівництва, його основних параметрів, вартості та організації робіт.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися