У Києві з 1 жовтня перекриють міст Метро: подробиці (Карта)

На столичному мосту Метро на кілька днів планують тимчасово обмежити рух транспортних засобів через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що обмеження руху діятиме з 21:00 1 жовтня до 17:00 4 жовтня. Відзначається, що водії часто скаржаться на стан деформаційних швів на переправі. В рамках експлуатаційного утримання дорожники проведуть ремонт деформаційних швів.

Роботи будуть йти в напрямку лівого берега, їх виконають на вихідних і в нічний час, щоб менше впливати на трафік. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки і незручності.

luVXXmicjBNCbnj2eHURTo4BF.png

Нагадаємо, що на трасі міжнародного значення "Київ - Чоп" тривають будівельні роботи зі зведення дворівневої естакади. Про чергові обмеження руху транспорту на під'їзді до столиці водіїв попередили в Службі автомобільних доріг України.

Дворівневу транспортну розв'язку на трасі "Київ - Чоп" будують біля селища Стоянка. Будівельні роботи на цій ділянці почали кілька місяців тому. Через зведення дворівневої естакади під Києвом періодично перекривають рух транспорту. Чергове обмеження ввели з 28 вересня по 1 жовтня. На місці будівництва тимчасово закрита смуга для руху автотранспорту в напрямку Києва, повідомили в "Укравтодорі".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися