У Києві маршрутки їздять по неіснуючим вулицям (Фото)

У Деснянському районі української столиці помітили громадський транспорт, який ходить на неіснуючих маршрутах - мова йде про маршрутках на Лісовому масиві. Про це повідомили на сторінці "Лісовий масив" в Facebook.

У співтоваристві опублікували знімки маршруток, які ходять за маршрутами "Ленінградська площа", "Жукова" і так далі, назви вулиць поміняли п'ять років тому в рамках виконання закону про декомунізацію.

Біля станції метрополітену "Чернігівська" припаркувалася маршрутка, на якій були вказані старі назви вулиць Києва. Ленінградська площа та вулиця Жукова були перейменовані в 2016 році в Дарницьку площу і вулицю Кубанської України відповідно.

Нагадаємо, що з толічная влада продовжує процес кардинальної зміни проїзду в міських маршрутних автобусах, тепер за стандартами перевезень стежитимуть на офіційному рівні. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Йдеться про призначення нового керівника Комунальної служби перевезень - ним став Віктор Савченко, якого представили колективу департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Заступник голови КМДА Костянтин Усов заявив, що Савченко очолив складний напрямок, а його завданням буде зміна стандартів пасажирських перевезень в Києві в умовах боротьби з мафією маршрутників.

Чиновник заявив, що Савченко повинен буде повернути віру жителів міста в якісну роботу громадського транспорту.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Читайте также