Трамвай в Києві: що буде з ціною на проїзд

Столична влада розповіла, чи зміниться вартість проїзду в електротранспорті

Карантинні обмеження вже принесли досить незручностей мешканцям столиці. Зокрема, це стосується громадського транспорту, який попросили не штурмувати під час карантину. Занепокоєння викликали чутки про подорожчання проїзду у київському електротранспорті. Збільшення вартості тарифів пов'язували з подорожчанням електроенергії. Втім, столична влада спростувала подібні побоювання - подорожчання проїзду в електротранспорті Києва через підвищення цін на електроенергію в 2020 році не буде. Про це в ході брифінгу заявив мер столиці Віталій Кличко.

"Я хочу заспокоїти всіх киян і сказати, що ми у КМДА навіть не розглядаємо питання про підвищення цін в електротранспорті столиці. Ми розуміємо, що це вдарить по гаманцях киян тому будемо шукати додаткові ресурси у бюджеті для компенсації перевізникам", - сказав Кличко.

Нагадаємо, що через коронавірусну пандемію і запроваджений карантин громадський транспорт Києва працював в обмеженому режимі трохи більше двох місяців.

Так, з 23 травня повністю відновили перевезення пасажирів автобуси, тролейбуси, трамваї і маршрутки, а 25 запрацювало метро Києва.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Одесі розгорівся скандал через неналежну дезінфекції громадського транспорту. Згідно з відео, яке виклали в Мережу пасажири трамвая №22, комунальники "очищали" вагон 30 секунд, сплескуючи руками на підлогу невідому рідину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися