Погода в Києві і області на тиждень: чи очікувати дощів

Прогноз погоди з 4 по 8 жовтня

Прийдешній тиждень порадує жителів Києва та області своєї погодою. Синоптики обіцяють відсутність дощів і різких температурних стрибків. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, за даними метеорологів, робочий тиждень у столиці та області почнеться з сонячного дня. У Києві вдень очікується від 14 до 16 градусів, а до ночі стовпчик термометра опуститься до +6 градусів вище 0. Що стосується Київської області, вдень температура повітря підніметься до 15 градусів. Вночі очікується до 6 градусів.

У вівторок, 5 жовтня, в столиці очікується до +13 градусів вдень і до +3 градусів вночі. У Київській області - до +13 градусів вдень і 4-6 градусів вище 0 вночі.

6 жовтня, як в Києві, так і на всій території Київської області синоптики прогнозують до 14 градусів тепла вдень, а до ночі стовпчик термометра опуститься до +6 градусів.

У четвер, 7 жовтня, погода буде аналогічною. Днем до 14 градусів, до ночі - до 6 градусів тепла. Опадів в цей день не очікується.

На завершення робочого тижня жителів Києва та області також порадує погода. 8 жовтня в столиці очікується до 12 градусів вдень і до 6 градусів вночі. В області в цей день також буде сонячна погода. Вдень температура повітря підніметься до 12 і вночі стовпчик термометра покаже до 6 градусів вище 0.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що Київ знову в топ-10 антирейтингу забрудненого повітря у світі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві на Співочому полі відкрилася виставка хризантем під назвою "Історія кохання". Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися