У Києві попрацювали ізраїльські спецслужби

У столиці України провели спільні навчання фахівці зі знешкодження вибухових пристроїв

Спільні тактичні навчання з відпрацювання знешкодження вибухових пристроїв пройшли в столиці України.

У Києві служба безпеки Ізраїлю та управління вибухотехнічної служби Нацполиции України провели спільні тактичні вчення по знешкодженню вибухових пристроїв. Про це повідомляє LB.ua.

Посол Ізраїлю в Україні Джоел Ліон заявив, що його країна знаходиться в постійному співпрацю з Україною і робить все можливе, щоб забезпечити розвиток відносин у ключових сферах двох держав.

Наприкінці навчань Джоел Ліон подякував українських вибухотехніків і зазначив, що вони завжди реагують оперативно.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Польщі пройшли масштабні військові навчання Defender Europe 20, які довелося відкласти через коронавірус. У навчаннях задіяні тисячі американських військовослужбовців. Відкрив навчання міністр національної оборони Польщі Маріуш Блащак.

"Епідемія змінила наші плани, але головне, що ми блискавично пристосувалися до існуючої реальності. Військо польське ні на хвилину не втратило своє бойової готовності", – заявив глава військового відомства. До навчань залучать 2 тисячі польських військовослужбовців, все ж будуть брати участь 6 тис. осіб. Серед техніки — сто танків, 230 бойових машин і авіація. Сумарно, в маневрах задіють близько 2 тис. одиниць техніки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися