На платформи Центрального автовокзалу тепер можна потрапити тільки за QR-кодом

QR-код розміщений в квитку

Вийти на платформи Центрального автовокзалу Києва тепер можна тільки по QR-коду. В "Укрпасі" кажуть, що закриття платформ було здійснено насамперед для безпеки пасажирів. Про це повідомляє ЦТС з посиланням на інформацію компанії "Укрпас".

"Закриті платформи - це перш за все про безпеку пасажирів. Тепер нелегальні перевізники і шахраї не зможуть потрапити на платформи Центрального автовокзалу Києва. Принцип роботи як в аеропорту - скануєш QR-код і потрапляєш на посадку" - сказав директор "Укрпас" Максим Скляренко.

picture

У компанії пояснили, що QR-код знаходиться в квитку, який придбали в касах Центрального автовокзалу або на офіційному сайті автовокзалу. Якщо квиток був придбаний в іншому місці - необхідно обміняти його на QR-код в касах автовокзалу або у адміністратора, який знаходиться біля турнікетів.

Як писали "Коментарі", Центральний автовокзал - це перший приватний інфраструктурний об'єкт , який увійшов до переліку пілотних проектів Стратегії безбар'єрності.

Як повідомляли "Коментарі", в комунальному підприємстві "Київський метрополітен" розповіли про процес майбутньої реставрації станції метро "Вокзальна" і будівництво нового вестибюля. Відомо, що в метрополітені заявили, що профільне підприємство виступає в якості замовника реставрації об'єкта, сьогодні транспортники узгоджують відповідні завдання на проектування, в якому визначать вимоги до планування, архітектурних, інженерних і технологічних рішень об'єкта будівництва, його основних параметрів, вартості та організації робіт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися