Благоустрій у Києві: який безлад виявили на Печерську під час перевірки (ФОТО)

У столиці перевіряють осіннє наведення ладу на вулицях міста

У Києві в рамках місяця впорядкування міського простору першим столична влада перевірила благоустрій Печерського району. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Контрольний виїзд до Печерського району Києва відбувся напередодні під головуванням першого заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексія Кулеби. Під час перевірки на Печерську виявили низку проблемних локацій. Серед них переповнені сміттям баки, розриття після аварій, несправні дитячі майданчики, купи листя та стихійна торгівля.

"Обстеження наочно показало, скільки ми маємо проблемних місць у дворах біля будинків, на тротуарах та проїжджих частинах", — сказав Кулеба.

Перший заступник голови КМДА наголосив, що буде суворо перевіряти кожну проблемну локацію у Києві, а штату столичних комунальників достатньо для усунення проблем. Після Печерського району комісія з представників столичної влади перевірятиме Шевченківський район, а потім й усі інші райони столиці. Представникам районної влади на усунення комунальних проблем дають місяць.

Нагадаємо, у вересні мер Києва Віталій Кличко звільнив головного комунальника в Шевченківському районі столиці. Відповідне рішення очільник Києва озвучив під час наради з керівниками районів та керуючих компаній столиці. Кличко оцінив роботу Керуючої компанії з обслуговування житлового фонду Шевченківського району Києва як незадовільну. Прикладом недбалості комунальників стала ситуація, коли мешканці будинку на вулиці Гончара, 6 майже на три доби залишились без води та були змушені носити воду до своїх квартир з навколишніх будинків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися