У Києві відкрився заклад трудової реабілітації для осіб із інвалідністю

Це унікальний та необхідний заклад для Києва

У Дарницькому районі Києва відкрили нове відділення трудової реабілітації Центру комплексної реабілітації осіб із інвалідністю.  Як повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда, це перший заклад у столиці, який надаватиме послуги реабілітації для осіб із інвалідністю старше 18 років. 

Хонда зазначає, що це унікальний та необхідний заклад для Києва, адже до цього реабілітації для осіб із інвалідністю старше 18 років в місті де-факто не було.

"Дуже приємно, що створення цього відділення відбулося швидко. І я вдячна керівництву Дарницького району за відповідальний підхід", – зазначила вона.

Вона додала, що площа приміщення становить понад 370 кв. м і має можливість розширення закладу в найближчому майбутньому.

Як писали "Коментарі", в Оболонському районі Києва триває реконструкція відділення Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з інвалідністю. Про це розповіли у Київській міській державній адміністрації (КМДА), передають "Коментарі". Будівельні роботи у медичному закладі розпочали влітку, повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда. Під час перевірки об’єкту вона зазначила, що у відділенні Центру реабілітації для дітей з інвалідністю, який розташований на вулиці Вишгородській, 54, вже утеплили фасад, замінили труби та вікна, а також зробили електричну мережу. За її словами, зараз починаються будівельні роботи всередині приміщення закладу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися