На трасі Київ-Чернігів будують величезний підземний перехід (Відео)

На трасі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі стартували роботи з будівництва підземного переходу

На трасі державного значення М-01 сполученням Київ-Чернігів-Нові Яриловичі тривають роботи з будівництва нового підземного пішохідного переходу. Про це повідомили на сторінці державного дорожнього агентства "Укравтодор".

Відомо, що в селищі Кіпті Чернігівської області триває капітальний ремонт траси М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, у рамках якого стартувало облаштування підземного переходу і скотопрогону.

Нагадаємо, що на трасі державного значення Р-08 сполученням Немирів-Ямпіль, яка є частиною міжнародної магістралі Київ-Кишинів продовжують будувати нове покриття.

У Вінницькій області оновили ділянку траси Немирів-Ямпіль між Немировом і Велика Бушинка, дорожники повністю оновили покриття траси, встановили дорожні знаки і нанесли нову розмітку.

В "Укравтодорі" зазначили, що траса "Київ - Кишинів" є найкоротшою дорогою зі столиці України до Молдови. На цій трасі відремонтували 116 кілометрів ділянки "Немирів - Ямпіль".

Будівельні роботи велися в рамках президентської програми "Велике будівництво". Маршрут траси проходить через Київську, Житомирську та Вінницьку області. Дорога "Київ - Кишинів" також обходить невизнану Придністровську республіку.

За словами заступника глави Служби автомобільних доріг України Андрія Івко, на трасі "Київ - Кишинів" дорожники також планують побудувати міст через річку Дністер і завершити ремонт дороги по маршруту "Виступовичі - Житомир - Могилів-Подільський".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися