Погода у Київській області: синоптики дали прогноз на вихідні

Погода на вихідних в цей раз порадує жителів області

У ці вихідні жителів Київської області порадує сонячна погода. Тому всім, хто задумав активний відпочинок на ці дні, зможе легко втілити свої плани в життя. Синоптики передають, що грозових злив і дрібних дощів не варто очікувати в ці дні.

Укргідрометцентр інформує, що в суботу, 9 жовтня, на території всієї області протягом дня буде сонячно. Температура повітря підніметься до 13 градусів. До ночі стовпчик термометра покаже від 0 до 2 градусів тепла.

picture

У неділю, 10 жовтня, буде вже трохи холодніше. Вдень температура повітря у всій області буде досягати до 12 градусів вище 0. До ночі синоптики прогнозують від 0 до 2 градусів.

picture

До слова, відомий український метеоролог Наталія Діденко у своєму Telegram-каналі повідомила читачам, що сьогодні, 7 жовтня, в околицях Києва можливі заморозки. До того ж відчуття холоду буде додавати східний поривчастий вітер.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що під Києвом у селян відібрали землю під Велику кільцеву дорогу. Вартість цих земель оцінюється в понад 11,5 мільйона гривень. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві реорганізували два державні університети. Відповідні рішення уряду оприлюднив народний депутат України. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися