Названо придатні для використання пляжі Києва

За ступенем обмежень київські пляжі розділили на три прапори: зелений, жовтий і червоний

Головне управління Держпродспоживслужби провело мікробіологічні та санітарно-хімічні дослідження найпопулярніших пляжів серед киян.

Київські пляжі розділили на 3 прапори: зелений – можна купатися без обмежень, жовтий – тимчасово не рекомендується купатися і червоний – заборонено купатися, в таких місцях зафіксовано відхилення бактеріологічних показників.

Лабораторні показники прийшли в норму у наступних пляжів:" Венеція"," Веселка"," Дитячий"," Золотий"," Молодіжний"," Центральний"," Троєщина"," вир","Галерний". Жовтий прапор отримали "Веселка", "Тельбін", "Вербний", "Пуща-Водиця" – тут купатися тимчасово не рекомендується. А ось від водних процедур на пляжі "Передмістна Слобідка" краще поки утриматися – на ньому вивішений червоний прапор.

Також виявилося, що багато питні фонтанчики на пляжах є небезпечними та непридатними до використання.

Як повідомляв портал "коментарі" на всіх пляжах від Аркадії до 16 станції Великого Фонтану виявлена кишкова паличка. Як відзначають одеські лабораторії, морська вода не відповідає санітарним нормам навіть в 50 метрах від берега, але Гості міста і місцеві жителі продовжують активно плескатися у хвилях.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися