За місяць Інспектори склали понад 300 протоколів за порушення правил благоустрою

Штрафи за порушення Правил благоустрою Києва складають від 360 до 1700 грн.

За вересень інспектори з благоустрою внесли понад 1700 приписів та склали більше 300 адміністративних протоколів за порушення правил благоустрою в Києві.

"Традиційно найбільше приписів інспектори внесли щодо МАФів – таких 750. Якщо з’являється нова тимчасова споруда, обов’язково перевіряється наявність дозволів на розміщення. Якщо таких немає – наш департамент видає доручення на демонтаж КП "Київблагоустрій". Чимало приписів внесено щодо незавершених аварійних розриттів – таких понад 250. У Києві це дуже гостра проблема, і до неї посилена увага інспекції благоустрою", – сказав директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

Серед проблем благоустрою називають найбільш поширені у вересні: накопичення сміття, несвоєчасне прибирання гілля та листя, розміщення гаражів , літніх майданчиків.

В КМДА нагадують, що штрафи за порушення Правил благоустрою Києва за ст. 152 Адміністративного кодексу України складають від 360 до 1700 грн.

Як писали "Коментарі", у Києві в рамках місяця впорядкування міського простору першим столична влада перевірила благоустрій Печерського району.

Контрольний виїзд до Печерського району Києва відбувся напередодні під головуванням першого заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексія Кулеби. Під час перевірки на Печерську виявили низку проблемних локацій. Серед них переповнені сміттям баки, розриття після аварій, несправні дитячі майданчики, купи листя та стихійна торгівля.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися