Мер Києва Кличко пішов у відпустку: причина

Міський голова столиці Віталій Кличко пішов у відпустку за сімейними обставинами

Градоначальник української столиці Віталій Кличко підписав розпорядження про власний відпустці - причиною стали сімейні обставини міського голови. Про це стало відомо з відповідного документа, який опублікований на сайті КМДА.

Судячи з розпорядженням, Віталій Кличко йде у відпустку без збереження заробітної плати на період відпочинку терміном на три календарних дні. Відпустка міського голови триватиме з 11 по 13 жовтня. Точна причина відходу Кличко невідома.

Нагадаємо, що Кличко повідомив про введення нових стандартів для перевезень у громадському транспорті Києва на презентації. Про це стало відомо з виступу мера і повідомлення на його Telegram-каналі.

За його словами, міська влада поставила за мету зробити громадський транспорт більш популярним серед жителів міста, в салоні, згідно з новими правилами, повинна бути нормальна температура повітря, таблички з навігацією на двох мовах, обслуговування державною мовою.

Водії повинні мати уніформу, а в салоні можна буде знайти інформацію про перевізника та водія з фотографіями. Кличко зазначив, що транспорт повинен курсувати строго за розкладом з затримкою не більше двох хвилин. Також градоначальник сказав, що розклад можна відстежувати в додатку "Київ цифрової".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися