У Києві перекрили міст на Наддніпрянському шосе (Карта)

На столичному Наддніпрянському шосе тимчасово перекрили рух транспорту на шляхопроводі

У Києві на Наддніпрянському шосе тимчасово обмежили рух транспортних засобів на шляхопроводі через залізницю через проведення ремонтних робіт. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що тимчасове перекриття руху буде діяти до 17:00 10 жовтня. Дорожники будуть виконувати роботи по ремонту асфальтного покриття на шляхопроводі через залізницю, роботи проведуть біля деформаційних швів.

Роботи будуть виконані на вихідних, щоб менше впливати на трафік в місті. Під час ремонту рух буде частково обмежено, комунальники вибачилися за можливі затори та незручності.

Нагадаємо, що у столиці частково перекрили рух транспортних засобів на естакаді Південного мосту через проведення ремонтних робіт - дорожники замінять деформаційні шви.

Відомо, що обмеження руху транспорту в напрямку лівого берега буде діяти до 15 грудня. На естакаді Південного мосту проведуть роботи по ремонту опор із заміною деформаційних швів. Сам ремонт почався ще на початку серпня, проте весь період він тривав під проїзною частиною.

До середини грудня ділянка буде частково перекрита для проїзду. За цей період дорожники запланували заміну 4-6 деформаційних швів, всього на Південному мосту їх залишилося замінити 18.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися