Похорон Антона Полякова: попрощатися з нардепом приїхав Разумков і колишні однопартійці (ФОТО)

Прощальна церемонія проходить в рідному місті нардепа

Сьогодні в Чернігові відбулася прощальна церемонія з Антоном Поляковим, який помер у машині таксі 8 жовтня поточного року. Про це інформує видання "Страна".

Повідомляється, що прощання проходило в місцевій філармонії о 10:00. До 11:45 почнеться відспівування в Спасо-Преображенському соборі. Далі, о 13:00 почнуться похорони політика. За інформацією джерела, ховати Полякова будуть на найбільшому в Чернігові кладовищі "Яцево".

Фото: "Страна"

У філармонії на церемонії прощання з народним депутатом були присутні рідні та близькі, вдова Антона Полякова. Також попрощатися з колегою приїхали його однопартійці "За майбутнє" і займає раніше посаду спікера Верховної Ради Дмитро Разумков.


Фото: "Страна"

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в п'ятницю, 8 жовтня, в столиці помер народний депутат від групи "За Майбутнє"   Антон Поляков. Політику стало погано в машині таксі. Медики намагалися врятувати життя нардепу, але спроби не увінчалися успіхом. Водій таксі, в якому помер Поляков, повідомив, що політик перебував у стані, можливо, алкогольного сп'яніння. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в МВС назвали офіційну причину смерті нардепа Полякова. Дані експертизи говорять про те, що крім дози алкоголю в крові Полякова виявили напівсинтетичний наркотичний препарат. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.

Читайте также