У Києві знайшли мертвим нардепа Антона Полякова: причина смерті

У столиці знайшли мертвим народного депутата Антона Полякова, названа попередня причина смерті

У Дніпровському районі української столиці знайшли мертвим депутата Верховної Ради України від групи "За Майбутнє" Антона Полякова, поліція вже розслідує обставини його смерті. Про це повідомили в прес-службі ГУНП Києва.

Відомо, що в тіло політика виявили в Дніпровському районі вночі 8 жовтня, йому стало погано в машині таксі по дорозі. Лікарі швидкої допомоги намагалися реанімувати Полякова, проте констатували смерть. На місці подій працюють експерти, щоб встановити причини і обставини смерті депутата. Відкрито кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

За словами журналіста Юрія Бутусова, водій таксі, який віз Полякова заявив, що померлий був в стані алкогольного сп'яніння, коли сів до нього в машину. Антону Полякову було 33 роки.

Нагадаємо, що недавно в стані столичного футбольного клубу "Динамо" сталася трагедія - помер один з водіїв клубного автобуса, який помер під час дороги на матч.

Водій помер 23 вересня, коли молодіжна команда київського клубу вирушила на матч чемпіонату України до Львова проти команди "Рух". На виїзді з Києва у водія клубного автобуса стався серцевий напад, на жаль, його не вдалося врятувати. Далі до Львова команда вирушила з іншим водієм.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися