Кияни зможуть безкоштовно перевіритися на рак

Безкоштовні консультації медики надаватимуть тільки два дні

Жителі Києва отримають можливість безплатно пройти обстеження у лікарів-мамологів і перевіритися на рак молочної залози. Тимчасові пункти обстеження будуть працювати два дні в різних ТРЦ міста.

20 жовтня в країні пройде День боротьби з раком грудей. В рамках проєкту "Pink days" буде організовано пункти обстеження, де жінки зможуть отримати безкоштовні консультації. У разі необхідності, медики дадуть направлення на УЗД або мамографію. Ці послуги надаються такі готельні вигоди киянкам абсолютно безплатно.

Варто зазначити, що рак молочної залози — це одна з найпоширеніших форм злоякісної пухлини у жінок. Медики рекомендують проходити обстеження або робити УЗД молочної залози мінімум один раз на рік.

Отримати консультацію можна буде з 19:00 по 21:00.

Де будуть розташовані пункти обстеження:

- ТРЦ "River mall". 12 жовтня.

- ТРЦ "New way". 13 жовтня.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в київському театрі влаштують лабораторію для підлітків. Під час осінніх канікул в театрі будуть вчити драматургії дітей від 12 до 17 років. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Київ визначив пріоритети та цілі розвитку до 2035 року. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися