В Києві встановили головну ялинку України

Цього року тематикою новорічного оформлення на двох святкових зонах буде відома різдвяна історія про Лускунчика

Вже сьогодні зранку кияни можуть помилуватися головною ялинкою країни, що розмістилася на Софійській площі. Вага – 100 тонн, гірлянд – 4 кілометри. Облаштування бетонного "фундаменту" ялинки розпочалося минулого тижня.

Нагадаємо, цього року тематикою новорічного оформлення на двох святкових зонах буде відома різдвяна історія про Лускунчика – на Софійській площі, де курсуватиме різдвяний експрес, а також український стиль гончарства Полтавщини – на Контрактовій площі, де відкриють резиденцію святого Миколая.

Повідомляється, що головну "красуню" країни засвітять після святкового різдвяного параду. Він пройде 19 грудня о 17:00 від Національної Опери України до Софійської площі. Цьогоріч ялинку на Софійській площі прикрасять 750 іграшок у вигляді цукерок та чотирьох кілометрів гірлянд. Навколо новорічного дерева розгорнеться восьмикінечна зірка з яскравих гірлянд. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі",  у Києві 19 грудня урочисто відкриють казкове містечко. Довгоочікувані зимові розваги та новорічно-різдвяні заходи триватимуть до 13 січня.

Джерело: https://kyiv.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися