День захисника України: як відсвяткують у Києві

Складено план заходів на 14 жовтня

У прийдешній четвер, 14 жовтня, в країні будуть святкувати День захисників і захисниць України. План заходів, які будуть проводитися у цей день в столиці, вже складено. Про це повідомляє видання "Українські новини".

Так, всього на цей день заплановані такі заходи:

- з 07:00 до 22:00 на Михайлівській площі буде проходити предметно-документальна виставка "На лінії вогню";

- з 09:00 до 13:00 пройде щорічний велопробіг до Дня захисника України. Маршрут: Михайлівська площа - вул. Володимирська - вул. Хрещатик - вул. Грушевського — Паркова дорога - вул. Лаврська — Музей історії України у Другій світовій війні;

- з 11:30 до 17:00 пройде марш на честь свята Покрови Богородиці в пам'ять героїв Української повстанської армії;

- з 13:00 до 21:00 на Андріївському узвозі відбудеться святковий захід;

- з 13:00 до 15:00 на Софіївській площі відбудеться Всеукраїнський молитовний майдан;

- з 16:00 до 18:00 - Марш до Дня захисників України на 10 000 осіб. Маршрут — парк Тараса Шевченка — бульвар Тараса Шевченка — Хрещатик — Майдан Незалежності.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві пройде міжнародний фестиваль мистецтв. Експонуватися будуть роботи 70-х-90-х років XX століття дитячої експериментальної студії народного розпису "Оранта". Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві відкриють новий мурал. Протягом навчального року волонтери проводили з дітьми екоуроки, в ході яких створювали інсталяції для стінопису. Детальніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися